Medborgarenkät
Välkomna till Liberalerna i Svalöv.

TorbjörnEkelund_01Vi är Svalövs liberala parti. Vi vill att Svalöv skall bli en bättre kommun att bo i. Vi vill att fler skall flytta hit och trivas. Därför måste skolan bli bättre. Det måste finnas många olika möjligheter till boende. Vi måste få ett säkrare samhälle med färre brott. Fler skall arbeta och färre skall behöva hjälp i form av socialbidrag. Vi behöver också ha en fungerande vård i kommunen, där varje människa skall kunna uppnå så stor andel av frihet och självständighet som möjligt.

Hittills har vi lyft skolan på ett framgångsrikt sätt. Vi tänker fortsätta med detta så länge du vill. Det är nämligen du som bestämmer om vi får fortsätta att utveckla Svalövs kommun. Om du gillar det vi gör så vill vi att du skall veta att vi behöver ditt stöd. Du kan ge oss ditt stöd genom att bli medlem. Du kan vara medlem utan att ta politiska uppdrag. Men du ger oss ditt stöd genom att ta steget.

Torbjörn Ekelund, ordförande för Liberalerna i Svalöv